even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Activiteiten Kinderdagverblijf Monkey Moves

Monkey Moves blog

Activiteiten kinderdagverblijf

Het aantal kinderen dat naar een kinderdagverblijf gaat, is weer aan het toenemen. Pedagogisch medewerkers houden zich elke dag weer bezig met uitdagende activiteiten voor deze kinderen. De activiteiten moeten natuurlijk leuk zijn, maar het is ook belangrijk dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen door spelenderwijs te leren!

Ontwikkeling kinderen

Op de opvang ontwikkelen kinderen zich op sociaal gebied, maar ook op motorisch en cognitief niveau. Kinderen leren om te delen, rekening te houden met anderen en vriendjes te maken. Door middel van verschillende activiteiten als voorlezen, muziek maken, spelletjes doen en bewegen, worden de kinderen uitgedaagd. De pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat elk kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.

Workshop kinderdagverblijf

Steeds vaker vragen kinderdagverblijven workshops aan bij andere organisaties. Dit zorgt voor variatie in de activiteiten en maakt elke dag een beetje anders. Een muziekworkshop, dansworkshop en bewegingsworkshop zijn voorbeelden van workshops die aangeboden worden voor kinderdagverblijven. Op steeds meer kinderdagverblijven bestaat ook de vraag naar kwalitatieve beweeglessen. Het is namelijk belangrijk dat deze worden gegeven door een bekwame docent, zodat de lessen inhoudelijk goed zijn en vooral leuk voor de kids!

Monkey Moves activiteiten kinderdagverblijf

Het aanbod van Monkey Moves sluit goed aan op de vraag van kinderdagverblijven. De Monkey Moves lessen passen bij de leeftijdsgroep en bij de ontwikkelingsfase van het kind. Daarnaast zijn de lessen gebaseerd op de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Wat kan Monkey Moves voor jouw kinderdagverblijf betekenen?

  • Een (eenmalige) workshop geven
  • Lessenreeksen van een gekwalificeerd Monkey Moves docent
  • Een uitgewerkt themablok geven
  • FUN staat voorop!
  • Multisport; 11 verschillende sporten voor kinderen
  • Swingende muziek
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwikkeling van sociale en sportieve (motorische) vaardigheden

Meer informatie over Monkey Moves bij kinderdagverblijven? Klik dan HIER 

Menu