even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

4 redenen waarom je een Monkey Moves kinderfeestje zou willen

Monkey Moves blog

Jij bepaalt...

Bij een Monkey Moves feestje bepaal je zelf! Je mag zelf kiezen wat je gaat doen, en je hebt erg veel keuze! Je kan kiezen uit maar liefst 11 verschillende sporten! Je kan ook voor een groot klim & klauter parcours kiezen. Of je kan uit 2 verschillende apeleuke spellen kiezen (Mariokart / Het superapenspel). Niet alleen de activiteit mag je zelf kiezen, maar ook bepaal je zelf waar het kinderfeestje gegeven wordt, en welke tijd voor jou en voor de kinderen het best uit komt. Samen kijken we naar een geschikte locatie en of deze beschikbaar is. Door goede communicatie met elkaar is het ideaal om een feestje te regelen.  

Het is een echt feestje!

Bij Monkey Moves is het feestje zelf echt geweldig leuk! Kinderen sporten, klimmen & klauteren, werken samen met elkaar. Het wekt enorm veel plezier en energie op! En dat allemaal met gezellige muziek op de achtergrond! Een echt feestje dus! De jarige job heeft zelf zijn/haar keuze kunnen maken, dus doen de kinderen echt wat ze het leukst vinden. Het leuke van het feestje is dat het voor zowel meisjes als jongens erg leuk is om te doen! Wie vindt klimmen, sporten en spelen nou niet leuk!?

Monkey Moves is een erg leuke activiteit voor kinderen, waarin bewegen en sociale interactie centraal staan. De begeleiders maken spelenderwijs contact met de kinderen en zorgen voor een prettige sfeer, waarin ieder kind en ouder zichzelf kan zijn. Een echte aanrader voor ouders en kinderen die een sportieve activiteit zoeken.

 

Een echte feestbegeleider

Nog een hele belangrijke reden voor ons is dat de feestbegeleider met de kinderen mee denkt en kind vriendelijk is. Natuurlijk is hij/zij gediplomeerd en heeft een verklaring van goed gedrag (VOG), maar dat betekent niet dat je gelijk een leuk feestje kan geven voor de kinderen. Het gaat erom dat de omgang met de kinderen goed is, en je vriendelijk bent. Dat de kinderen een vertrouwd gevoel krijgen en zo ook plezier in het feestje hebben. Je zal zien dat dat echt belangrijk is! Daarom kijken wij goed naar onze begeleiders en naar wat ze te bieden hebben.  

Een last van je schouders

Bij Monkey Moves zorgen we dat de begeleiders het aanspreekpunt zijn voor de kinderen. Er gaat een last van je schouders. Alleen al met de gedachte dat je 15 leuke, drukke, energieke kinderen even uit handen kan geven is al een erg fijn gevoel. Dit betekent niet dat je weg kunt gaan. Maar wel dat jij zelf even niet meer de hoofdrol hebt. Wij denken zelf dat het goed is als de ouders wel een kleine rol krijgen in het feestje. Bijvoorbeeld met het aangooien van ballen, of het helpen met een handstand. Kinderen willen graag laten zien wat ze doen/kunnen. Door alleen maar te kijken ben je dus eigenlijk ook al erg goed bezig, terwijl je hierdoor niet meteen in de spotlights staat.   Aan het einde van het feestje krijgen alle kinderen een apeleuk feestdiploma! Nu kunnen ze zeggen dat ze echte super slingerapen zijn!

Wil jij na het lezen van mijn blog ook een feestje bij jou in de buurt? Neem dan snel vrijblijvend contact op!  

Menu