even geduld, de pagina wordt geladen...

Locatie zoeker

Voor ouders

Een persoonlijk pleidooi; Neem je werk wél mee naar huis!

Monkey Moves blog

Hele dag aan het werk?

Zeker als ondernemer ligt het gevaar van stress en mogelijk daaruit voortvloeiende burn-out klachten op de loer. Ook zelf herken ik het gevoel om de hele dag voor iedereen bereikbaar te moeten zijn. Over dát aspect zijn al bibliotheken vol geschreven. Heldere conclusie; dat schijnt níet gezond te zijn. Liever belicht ik een kant die super positief is. Het is namelijk fantastisch om je werk mee naar huis te nemen en dus thuis hetzelfde te mogen doen als ‘op het werk’. En in mijn geval is dat jonge kinderen ontzettend veel plezier laten beleven aan sporten en bewegen. Concreter gezegd; de hele huiskamer van ondergetekende ziet er na een ‘papadag’ vaak hetzelfde uit als een gymzaal na een Monkey Moves lesje waarin een dozijn apekoppies zich een uur lang heeft uitgeleefd.  

Kantoor jungle

Omgedraaid; je gezin mee naar je werk nemen is al helemáál een feest. Ik heb dan ook het genoegen dat m’n zoontje minimaal één of twee keer per week ‘onder werktijd’ in de gymzaal bij me is. Ik realiseer me dat dat niet voor iedereen is weggelegd maar toch zou ik zeggen; probeer het eens! Maak bijvoorbeeld van je kantoortuin, die volgens een recente tv uitzending van ‘De Monitor’ toch al slecht voor je is, een kantoorjungle en ga samen met je kindje op ontdekkingsreis.

Iedere keer als ik m’n zoontje vertel dat we een stukje gaan fietsen, verschijnt er een grote glimlach en roept hij blijmoedig ‘Monkey’ en ‘Klimmen’!

 

Geluk

Nog los van het sportplezier gedurende de les zelf, levert dit me wekelijks tal van geluksmomenten op. Iedere keer als ik m’n zoontje vertel dat we een stukje gaan fietsen, verschijnt er een grote glimlach en roept hij blijmoedig ‘Monkey’ en ‘Klimmen’! Op dat moment moet ik hem teleurstellen dat we niet naar papa’s werk, maar naar Opa en Oma, de speeltuin, of naar de diertjes in het park gaan. Als dát soort plekken al mínder leuk zijn dat je dagelijks werk, dan maakt me dat toch wel trots. Wat heb ik toch een toffe baan!   Wil je mij, of mijn collega's aan het werk te zien? Boek een gratis proefles.

Menu