Geen keuze maken maar kiezen voor alles

Geen keuze maken maar kiezen voor alles

 

We hebben een aantal verschillende sporten overwogen voor onze dochter. Turnen, dansen, of toch iets anders? Wat zou het best passen bij haar en bij ons? Monkey Moves was de oplossing! Nieuw in Den Bosch, geen keuze maken maar kiezen voor alles! We hebben gelijk onze beide kinderen (Jenna, 4jaar en Hidde, 2 jaar) aangemeld na een eerste proefles. Jenna vindt de balsporten blijkbaar erg lastig en wordt dan wat baldadig, terwijl ze de niet-balsporten veel beter oppikt. Onze zoon heeft juist het tegenovergestelde; ‘een bal nodigt uit tot beweging’ en dat zie ik bij hem helemaal terug. Heel mooi om zo te ontdekken waar hun kracht ligt, maar ze zijn eigenlijk wel over alle lessen enthousiast. Als je aan ze vraagt op welke sport ze zitten, zeggen ze vol enthousiasme “Monkey Moves!”.
Helaas met Corona gaan de lessen in de sporthal niet door. De eerste week was er nog geen Online Community, maar dat konden we zelf ook verzinnen! Zaterdagochtend gelijk de Monkey Moves outfits aan en met zijn vieren (ja papa en mama doen ook mee) meedoen met het liedje van de warming-up op de tv! We hebben het Monkey Moves stippenspel, dus daar konden we vervolgens wat leuke spelletjes mee doen. Daarna nog op een kleed ‘sleeen’ door de kamer en als afsluiter natuurlijk de bellenblaas.
Niet zo leuk en gevarieerd als bij Erik in de les, maar een goed alternatief! “Zullen we volgende week weer Monkey Moves doen?” – JA!!!

Moeder van Jenna en Hidde.