Monkey Moves multisport kamp - Utrecht

Monkey Moves Zomerkamp 2019 – Utrecht

Je wilt jouw apekop een leuke week of paar dagen bieden gedurende de zomer. Jij bent aan het werk en je wilt dat jouw apekop echt van de zomervakantie kan genieten voordat de school weer begint. Misschien is dit wel het eerste jaar dat je überhaupt nadenkt over een kamp. Als bovenstaande voor jou geldt dan zit je bij Monkey Moves Zomerkampen Utrecht helemaal goed. We bestaan nu een paar jaar en in die korte tijd hebben we ons weten te onderscheiden op een aantal belangrijke punten. Je kiest voor een kamp bij Monkey Moves vanwege:

 • de FUN-factor
 • persoonlijke aandacht
 • kleine leeftijdsafhankelijke groepjes
 • goed onderbouwd programma
 • professionele begeleiding
 • gezond eten tijdens de kampdagen
 • goede communicatie met ouders via WhatsApp
 • voldoende tijd voor rust voor wie dat nodig heeft


BEKIJK HET FILMPJE VAN ONS KAMP VAN VORIG JAAR!

Doelgroep voor Monkey Moves zomerkamp Utrecht

 

Ons sportieve zomerkamp in Utrecht richt zich op kinderen van 4 t/m 9 jaar

 

Onze zomerkampen zijn geschikt voor verschillende apekoppen! Van apekoppen die niet stil kunnen zitten en alles willen ontdekken tot apekoppen die wat verlegen zijn en de kat uit de boom kijken. Zij leren van elkaar en met elkaar!

Tijdens de Monkey Moves zomerkampen hanteren wij kleine leeftijdsgebonden groepjes. Zo zullen bijvoorbeeld 4-jarigen altijd bij leeftijdsgenootjes in de groep komen.

 

De begeleiding tijdens onze kampen in Utrecht

Onze kampen worden door ouders met name erg goed beoordeeld op de begeleiding! En daar zijn we erg trots op. Kinderen krijgen bij ons de persoonlijke aandacht die ze verdienen in hun vakantie. De groepsindeling op onze kampen zijn:

 

 • afgestemd op leeftijd
 • afgestemd op vriendjes
 • klein! Liefst tussen de 5 en maximaal 8 kinderen per begeleider
 • persoonlijk

 

Voor sommige ouders is het de eerste keer dat ze hun apekoppie op kamp doen en dat is natuurlijk spannend. Misschien nog wel spannender voor de ouders dan voor de apekop. Dat begrijpen we! Daarom heeft elk groepje zijn eigen WhatsApp groep. Zo blijf je gedurende de gehele dag op de hoogte van (bijna alles 😉 ) wat jouw apekop allemaal uitspookt gedurende de dag.

Locatie zomerkamp Utrecht

We zijn apetrots dat we ons zomerkamp in Utrecht kunnen organiseren!

Adres

Loevenhoutsedijk 2, 3552 XE Utrecht

Programma zomerkamp 2019 Utrecht

Met het exacte dagprogramma van onze multisportkampen 2019 zijn we heel druk bezig. Je kunt verwachten dat we net als andere jaren elke dag meerdere sporten gaan doen, we een waterfeest hebben en er voldoende tijd is om te ontspannen. Uiteraard starten we elke dag met een gezamenlijke warming-up dans en sluiten we de dag af met een cooling-down dansje!

 

Voorbeeld dagprogramma

 

Een dag ziet er over het algemeen als volgt uit:

08:00 09:00 – EXTRA opvang mogelijkheid
09:00-09:15 – Ontvangst
09:00 09:15 – Warming-up met het Monkey Moves Zomerkamp-dansje met Apie
09:15 11:15 – Clinic teamsport (bijvoorbeeld voetbal) incl. drinkpauze + fruit
11:15 11:45 – Rustmoment / Vrij spelen
11:45 12:45 – Lunch
12:45 13:00 – Zonnebrand smeren
13:00 14:30 – Spel aan de hand van de teamsport uit de ochtend
14:30 15:00 – Drinkpauze + groente snack
15:00 16:00 – Klimmen & klauteren
15:45 16:15 – Vrij spelen
16:15 16:30 – Eind dansje met Apie
16:30 17:00 – Ophalen / Vrij spelen
17:00 18:00 –  EXTRA opvang mogelijkheid

 

Veel gestelde vragen

Hieronder zie je een opsomming van vragen die we veel krijgen. Klik op een vraag om het bijbehorende antwoord te lezen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Moet mijn kind sportief zijn?

Nee hoor! Het gaat er in ons kamp om dat alle kinderen plezier hebben! En dat bereiken we middels verschillende sporten. Het is fijn als jouw apekop het leuk vindt om te bewegen, maar hij / zij hoeft er helemaal niet goed in te zijn. Door onze kleine groepjes is er voor elk kind aandacht.

Kan ik mijn kind eventueel eerder/ later halen en/of brengen?

Uiteraard! Het is voor iedereen een vakantieperiode, dus ons doel is om onze kampen ook voor jou als ouder zo ontspannen mogelijk te laten zijn. Je kunt jouw apekop gedurende dag te allen tijde ophalen, maar houd er rekening mee dat jouw apekoppie misschien niet eerder weg wil omdat hij het zo naar zijn zin heeft 🙂

Eerder brengen en later ophalen kan ook! Hiervoor betaal je een klein bedrag extra. Dit kun je aangeven bij jullie aanmelding. Je kunt jouw apekop dan vanaf 8.00 brengen en tot 18.00 ophalen. Ideaal als je zelf nog moet werken die dag.

Mijn kind heeft een allergie. Houden jullie daar rekening mee?

Uiteraard! Bij het aanmeldformulier kun je eventuele allergieën aangeven. Als een allergie heel ernstig is, dan is het verstandig om hier vooraf met ons over in contact te treden. Afgelopen jaren hebben we bij de lunch bijvoorbeeld aparte tafels gebruikt om het eten van kinderen met een glutenallergie absoluut niet in contact te laten komen met het overige eten.

Mijn kind heeft een voorkeur om bij iemand in de groep te zitten. Kunnen jullie daar rekening mee houden?

Ja, waar mogelijk doen we ons uiterste best om vriendjes en eventuele broertjes of zusjes wel of niet bij elkaar in de groep te plaatsen. Geef dit ook duidelijk aan bij jullie inschrijving. Op het moment van aanmelden bij de start van het kamp zelf is ruilen van groepen een stuk lastiger en moeten we vaker nee zeggen!

Krijgen alle kinderen zo'n leuk kamp T-shirt?

Kinderen die worden ingeschreven voor 4 of 5 dagen krijgen het T-shirt gratis. Bij het aanschaffen van dagkaarten bestaat de mogelijkheid om een T-shirt aan te schaffen tegen een kleine vergoeding.

Houden jullie mij gedurende de dag op de hoogte van hoe het gaat met mijn kind?

Elk groepje heeft zijn eigen WhatsApp groep. Daarin worden gedurende de dag foto’s geplaatst. De kampbegeleider is gedurende de dag natuurlijk ook gewoon heel druk bezig met jouw kind waardoor er niet elk uur een foto geplaatst zal worden, maar we beloven bij elk onderdeel een foto te maken.

Data en prijzen van het zomerkamp in Utrecht

[tribe_event_inline id=”39526″]

{url}{/url} Van: {start_date} om {start_time} – {end_date} tot {end_time}
Ticketprijzen: {cost:formatted}

{url}—> Klik Hier voor Opties en Boeking! <—{/url}

[/tribe_event_inline]

De standaard tarieven voor onze kampen zijn:

Type Standaard Tarief
 4+1 dag  € 299,=
 4 dagen  € 250,=
 Losse dag tickets  € 65,=

Extra Opties Kosten
 Opvang: voor 9u en na 16u  € 10,=/ dag
 T-shirt  € 12,50* – Gratis v.a. 3 dagen

 

Vraag nu alvast een kortingscode aan door jouw interesse aan te geven. Zo mis je de best mogelijke prijs niet! Inschrijving gaat zeer snel van start. Claim jullie plekje alvast vrijblijvend.

Onze tarieven kunnen gedurende het jaar wijzigen vanwege kortingsacties. Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden.

Inbegrepen

 • Maaltijden op locatie
 • Tussendoortjes (fruit en groente snacks)
 • Gebruik materiaal
 • Begeleiding
 • Activiteiten en workshops

Niet inbegrepen

 • Reis- en annuleringsverzekering

Goed om te weten bij je boeking

 • We zijn natuurlijk afhankelijk van het weer. Een groot gedeelte van het kamp wordt buiten gehouden. Bij ernstige weersomstandigheden (hevige regen of hittegolf bijvoorbeeld) kan het voorkomen dat de planning van het programma wordt gewijzigd en we naar een sporthal uitwijken.