Amsterdam – MFC Binnenhof – Monkey Moves

Amsterdam, MFC Binnenhof

Super leuk dat je geïnteresseerd bent om mee te komen slingeren in Amsterdam! Een van de apeleuke locaties van de Monkey Moves multisportlessen in Amsterdam – Buitenveldert is te vinden aan de Van Leijenberghlaan.

Het exacte adres van de gymzaal is: Van Leijenberghlaan 4, 1082 GM Amsterdam

Let op! De ingang bevindt zich niet bij de hoofdingang maar aan de achterkant van het gebouw, aan een kleine parkeerplaats. In het rijtje van Mobilis Fitness loopt u door en bij nummer 4 is de deur met “gymzaal” aan uw linkerhand. U kunt hier aanbellen en de meester of juf doet open.

Attention! The entrance is not at the main entrance of MFC the Binnenhof but on the otherside of building, next to Mobilis Fitness. The door is near number 4 and it says: “gymzaal”. You can ring the bell and the teacher of Monkey Moves will answer

Op deze pagina kun je jouw les boeken! Klik in de lijst hieronder op de datum dat jullie voor de eerste keer willen komen en kies daarna of je kiest voor een proefles of een lidmaatschap.

Je kunt op deze locatie kiezen uit: Dreumesgym, PeutergymKleutergym en Multisport voor basisschoolkinderen.

De lessen op deze locatie worden gegeven door Koen Logchies.

Tijden en boeken

Klik hieronder de datum en de groep waar jullie voor het eerst mee komen doen bij onze apeleuke multisportlessen. Kies je voor een lidmaatschap, dan reserveren automatisch voor jullie een plekje op de volgende weken. Informatie over de lidmaatschapsopties kun je vinden op het tarieven gedeelte op de Amsterdam-Noord pagina.