Amsterdam, Speeltuin Theo van goghpark - IJburg

Amsterdam, Speeltuin Theo van goghpark – IJburg

Super leuk dat je geïnteresseerd bent om mee te komen slingeren in Amsterdam! Een van de apeleuke locaties van de Monkey Moves multisportlessen in Amsterdam is te vinden aan de Jaap Speyerstraat in IJburg. Dit is het adres van het Theo van Goghpark.

Het exacte adres van de speeltuinl is: Jaap Speyerstraat 2, 9711 JX Amsterdam.

De locatie ligt in het midden van het Theo van Goghpark, naast de natuurspeeltuin aan de kant van het standbeeld van de spelende kinderen in kleur. De entree is het snelst de kant van de Eva Besnyöstraat. Kijk goed naar de paarse vlag van Monkey Moves.

LET OP! Voor deze locatie hebben wij een uitgebreid COVID-19 PROTOCOL. Lees hiervoor de corona-maatregelen goed!
Bij deze locatie is geen toilet aanwezig.

Op deze pagina kun je jouw les boeken! Klik in de lijst hieronder op de datum dat jullie voor de eerste keer willen komen en kies daarna of je kiest voor een proefles of een lidmaatschap.

Je kunt op deze locatie kiezen uit: Peutergym, Dreumesgym, Kleutergym en basisschoolleeftijdgym

De lessen op deze locatie worden gegeven door Sav Keijzer en Jasper Pistoor.

Bekijk onze tarievenpagina voor alle prijzen!

Tijden en boeken

Klik hieronder de datum en de groep waar jullie voor het eerst mee komen doen bij onze apeleuke multisportlessen. Kies je voor een lidmaatschap, dan reserveren automatisch voor jullie een plekje op de volgende weken. Informatie over de lidmaatschapsopties kun je vinden op het tarieven gedeelte op de Amsterdam pagina.