Steenbergen - Outdoor - Monkey Moves leslocatie

Steenbergen, Outdoor, Grasveld zwembad de Meermin

Super leuk dat je geïnteresseerd bent om mee te komen slingeren in Steenbergen! Een van de apeleuke outdoorlocaties van de Monkey Moves multisportlessen in Steenbergen is te vinden  op het grasveld van zwembad de Meermin.

Het grasveld is te bereiken via het hek dat grenst aan de parkeerplaats van Sportcentrum de Knotwilg: Wipstraat 2 , 4651 XW Steenbergen.

Op deze pagina kun je jouw (proef)les boeken! Klik in de lijst hieronder op de datum dat jullie voor de eerste keer willen komen en kies daarna of je kiest voor een proefles of een lidmaatschap.

Je kunt op deze locatie kiezen uit: Dreumesgym , Peutergym, Kleutergym en Multisport voor Basisschoolkinderen.

De lessen op deze locatie worden gegeven door Aukje en Dimitri Winkels.

Tijden en boeken

Klik hieronder op de datum en de groep waar jullie voor het eerst mee komen doen bij onze apeleuke multisportlessen. Kies je voor een jaarlidmaatschap, dan reserveren wij automatisch een plekje voor jullie. Informatie over de lidmaatschapsopties kun je vinden op het tarieven gedeelte op de Steenbergen pagina.

We gaan de hele zomer door!

YESS! Super fijn! Wij zullen de hele zomer lessen verzorgen én verschillende sportactiviteiten organiseren. Organiseren we ook een KAMP of SPORTDAG in jouw regio?

Bekijk de ZOMERPLANNING op de regio pagina’s