Wintersportdag Utrecht

Wintersportdag – Utrecht

In de kerstvakantie gaat Monkey Moves Utrecht door! Buiten de regulieren lessen om hebben we sinds dit jaar iedere vakantie ook een apetoffe sportdag. Dezelfde sfeer, dezelfde docenten, dezelfde sporten, maar dan een ochtend, een middag of zelfs een hele dag!

Wat kan ik verwachten?

De kerstvakantie staat alweer bijna op de stoep en dat betekend sinds dit jaar de eerste Wintersportdag! Op woensdag 23 december 2020 is het tijd voor Apie in de winter jungle! Apie kan dit jaar helaas niet op wintersport, dus wil Apie dit jaar zijn kerstboom extra mooi versieren. Apie heeft alleen één klein probleem, want hij is al zijn kerstversiering kwijtgeraakt. Kunnen jullie Apie helpen zijn kerstversiering terug te vinden en de kerstboom te versieren? Apie is erg benieuwd hoe mooi jullie de kerstboom kunnen versieren voor hem en komt zeker langs om de kerstboom van dichtbij te bekijken. Tot dan!

Locatie

Gymzaal de Speler
Thorbeckelaan 18C, voor parkeren het adres Thorbecke park gebruiken op de navigatie.
3552 CS Utrecht

Het programma

Op woensdag 23 december 2020 organiseren wij een Wintersportdag.

Zijn jullie er een ochtend, een middag, of de hele dag bij? Alles is mogelijk!

Hele sportdag

Om 09:15u starten we tegelijk met de kinderen van het ochtendprogramma. Om 12:15u houden we een lunchpauze en is er een extra activiteit. Kinderen nemen hun eigen lunch mee vanuit huis. Als alle kinderen van het middagprogramma aanwezig zijn starten we weer met de volgende sportactiviteit. Om 16:45u is de sportdag afgelopen en mogen de kinderen met hun ouders mee naar huis.

Ochtendprogramma

Om 09.15u starten we met een kennismaking en een dans. Daarna nemen de kinderen afscheid van hun ouders en gaan we beginnen met een eerste sportactiviteit. Om 12.15u sluiten we de dag samen af en mogen de kinderen met hun ouders mee naar huis.
Per 10 kinderen is er minimaal één begeleider. We hanteren een maximum van 30 personen in de gymzaal.

Middagprogramma

Het middagprogramma start om 13:45. Om 16:45u sluiten we de dag af en mogen de kinderen weer worden opgehaald.

Kosten

1 dagdeel     – €37,=   (€37,00/dagdeel)
Hele dag       – €55,=   (€27,50/dagdeel) (De hele dag, YESS!)

Voor het fruit en drinken zorgen wij!

Let op! Meld je na aanschaf van het product (hieronder) via de app aan voor de sportdag / dagdeel die jullie willen komen. Je koopt namelijk bij het product een aantal credits die je in kan zetten voor de ochtend, de middag of de hele dag. Door jezelf op aanwezig te zetten bij een bepaald dagdeel weten wij dat we jullie mogen verwachten en zorg je ervoor dat jullie plekje geclaimd is. Er is elke dag slechts plek voor 26 apekoppies. VOL = VOL!

Ik wil meedoen!

Kies hieronder de ochtend, de middag of de hele dag waar je je voor wilt aanmelden. Vergeet je niet aan te melden!