Zomersportdagen Breda

Zomersportdagen – Breda

Deze zomer heeft Monkey Moves Breda iets nieuws! Naast de reguliere lessen hebben we dit jaar ook apetoffe zomersportdagen. Dezelfde sfeer, dezelfde docenten en natuurlijk weer allerlei sporten, maar dan een hele ochtend, hele middag en/of hele dag!

 

Wat kan ik verwachten?

Tijdens de sportdagen gaat het om multisport. Er zullen verschillende sporten zijn en zelfs clinics van echte honkballers, golfers en meer!!

Alle sportieve vaardigheden worden ontdekt en geleerd op een plezierige, ontspannen manier. Zo leren de kinderen verschillende basisvaardigheden die van belang zijn voor een leven lang gezond bewegen.

Uiteraard mag het welbekende parcours niet ontbreken! In deze ‘jungle’ kunnen de kinderen zelf ontdekken, spelen en bewegen. Er zijn diverse hang-, rol-, spring-, klim- en klauteronderdelen. Wanneer de muziek aanstaat, mogen de kinderen hier in hun eigen tempo sporten en spelen. Gaat de muziek uit? Dan gaan we weer met z’n allen een oefening doen! Tussendoor houden we een gezonde pauze met water en fruit. Per 10 kinderen is er minimaal één begeleider. We hanteren een maximum van 30 kinderen.

Vrijdag 21 augustus: ochtendprogramma

Het ochtendprogramma start om 9:00. We starten met een kennismaking en een dans. De kinderen nemen afscheid van hun ouders en we beginnen met een eerste sportactiviteit, waarna er nog meer activiteiten volgen. Om 12:00 sluiten we de ochtend samen af en mogen de kinderen met hun ouders mee naar huis.

Vrijdag 21 augustus: middagprogramma

Het middagprogramma start om 13:00. Na de openingsdans nemen de kinderen afscheid van hun papa’s en mama’s en gaan we starten met sportactiviteiten. Om 17:00 sluiten we de middag af en mogen de kinderen weer worden opgehaald.

Zaterdag 22 augustus: dagprogramma

Het dagprogramma op zaterdag start om 10:00. Uiteraard weer met een dans om samen in de stemming te komen, waarna verschillende sportactiviteiten volgen. Om 12:30 houden we een lunchpauze. Kinderen nemen hun eigen lunch mee vanuit huis. Na de lunch gaan we door met de volgende sportactiviteiten. Om 16:00 is de sportdag afgelopen en mogen de kinderen met hun ouders mee naar huis.

 

Kosten

Vrijdagochtend (4-6 jaar / 6-9 jaar)                                                        – €25,=

Vrijdagmiddag (4-6 jaar / 6-9 jaar)                                                         – €25,=

Hele zaterdag (alléén 6-9 jaar)                                                                – €40,=

 

Voor het fruit en drinken zorgen wij!

 

Ik wil meedoen!

Kies hieronder het product waar je je voor wilt inschrijven. Als je meerdere dagen/dagdelen wilt, kun je hieronder meerdere producten bestellen.

 

 

Voor 4-6 jarigen:

 

Voor 6-9 jarigen: