Uden, Hoenderbos - Dreumesgym en Kleutergym

Zomersportdagen

In de zomer gaat Monkey Moves Uden-Veghel door! De reguliere lessen maken plaats voor onze speciale sportdagen. Dezelfde sfeer, dezelfde docenten, dezelfde sporten, maar dan een hele ochtend met leuke thema’s!

Wat kan ik verwachten?

Iedere sportdag staan er 2 of 3 sporten centraal. Binnen deze sporten worden er verschillende oefeningen gedaan. Zo leren de kinderen verschillende basisvaardigheden die van belang zijn voor een leven lang gezond bewegen.

Uiteraard mag het welbekende parcours niet ontbreken! In deze ‘jungle’ kunnen de kinderen zelf ontdekken, spelen en bewegen. Er zijn diverse hang-, rol-, spring-, klim- en klauteronderdelen. Wanneer de muziek aanstaat, mogen de kinderen hier in hun eigen tempo sporten en spelen. Gaat de muziek uit? Dan gaan we weer met z’n allen een oefening doen!

Tussendoor houden we een gezonde pauze met water en fruit.

Locatie

De sportdagen vinden plaats op het mooie tennispark de Krekel in Mariaheide. Onze activiteiten vinden plaats op een groot grasveld dat naast de tennisbanen ligt. Bij slecht weer gaan we binnen sporten. De sportdagen kunnen dus altijd doorgaan! Op het park, naast het grasveld, is een grote speeltuin. Ook kun je met de jonge kinderen een kijkje nemen in het kabouterbos. Wil je zelf sporten terwijl je kinderen sportief bezig zijn? Dat kan! Je kunt een tennis- of padelbaan huren. Je kunt ook heerlijk ontspannen op het terras met een drankje.

Kinderen van 4-9 jaar

Om 09.00u starten we met een kennismaking en een dans. Daarna nemen de kinderen afscheid van hun ouders en gaan we beginnen met een eerste sportactiviteit. Om 12.30u sluiten we de dag samen af en mogen de kinderen met hun ouders mee naar huis.
Per 10 kinderen is er minimaal één begeleider. We hanteren een maximum van 30 kinderen.

Kinderen van 1,5-3 jaar

Voor deze jonge Apekoppies hebben we ook een te gekke ‘jungle’ klaarstaan. Samen met papa, mama, opa, oma, …. mogen ze de jungle verkennen. Tussendoor zullen we korte activiteiten aanbieden die we samen kunnen doen. Dit geeft tevens leuke inspiratie om thuis mee verder te gaan! De kinderen zijn welkom tussen 09.00u en 12.30u. Je mag dus komen wanneer je wil en kijkend naar je Apekop bepalen hoe lang je blijft. Altijd goed dus 🙂

Data & Tijden

Dinsdag 14 juli
Maandag 3 augustus
Dinsdag 11 augustus
Maandag 17 augustus

De kinderen van 4-9 jaar mogen vanaf 08.50u gebracht worden, zodat we om 09.00u kunnen starten. Om 12.30u mogen de kinderen weer opgehaald worden. De kinderen van 1,5-3 jaar kunnen vanaf 09.00u komen sporten/spelen, zo lang als hun spanningsboog het volhoudt. Leuk om tussendoor een bezoekje te brengen aan de kabouters in het kabouterbos!

Kosten

Kinderen van 1,5-3 jaar: €10,00
Kinderen van 4-9 jaar: €30,00

Voor het fruit en drinken zorgen wij!

Ik wil meedoen!

De inschrijving is open! Kies hieronder de datum en de leeftijdsgroep waar je je voor wilt aanmelden. Via de pijltjes kun je naar een andere week gaan. De rest volgt vanzelf 🙂
Heb je vragen? Stuur dan even een mail naar laura@monkeymoves.nl.