Zomersportdagen Utrecht

Zomersportdagen – Utrecht

In de zomer gaat Monkey Moves Utrecht door! Naast de regulieren lessen hebben we dit jaar ook apetoffe zomersportdagen. Dezelfde sfeer, dezelfde docenten, dezelfde sporten, maar dan een ochtend, een middag of zelf een hele dag met leuke thema’s!

Wat kan ik verwachten?

Iedere sportdag heeft een eigen thema, bijvoorbeeld: dino’s, jungle, circus en multisport. Binnen deze thema’s worden er verschillende oefeningen gedaan. Zoals je van ons gewend bent, zijn de oefeningen tevens gerelateerd aan verschillende sporten. Zo leren de kinderen verschillende basisvaardigheden die van belang zijn voor een leven lang gezond bewegen.
Uiteraard mag het welbekende parcours niet ontbreken! In deze ‘jungle’ kunnen de kinderen zelf ontdekken, spelen en bewegen. Er zijn diverse hang-, rol-, spring-, klim- en klauteronderdelen. Wanneer de muziek aanstaat, mogen de kinderen hier in hun eigen tempo sporten en spelen. Gaat de muziek uit? Dan gaan we weer met z’n allen een oefening doen!

Tussendoor houden we een gezonde pauze met water en fruit.

Locatie

We verzamelen in speeltuin Eilandstede/Park Transwijk
Vreugdenhillaan 31
3526 ZB Utrecht

Het programma

Elke woensdag organiseren wij de sportdagen vanaf 22 juli t/m 26 augustus.

Zijn jullie er elke week bij of komen jullie een paar keer? Alles is mogelijk.

Hele sportdag

Om 09:00u starten we tegelijk met de kinderen van het ochtendprogramma. om 12:30u houden we een lunchpauze en is er een extra activiteit. Kinderen nemen hun eigen lunch mee vanuit huis. Als alle kinderen van het middagprogramma aanwezig zijn starten we weer met de volgende sportactiviteit. Om 17:00u is de sportdag afgelopen en mogen de kinderen met hun ouders mee naar huis.

Ochtendprogramma

Om 09.00u starten we met een kennismaking en een dans. Daarna nemen de kinderen afscheid van hun ouders en gaan we beginnen met een eerste sportactiviteit. Om 12.30u sluiten we de dag samen af en mogen de kinderen met hun ouders mee naar huis.
Per 10 kinderen is er minimaal één begeleider. We hanteren een maximum van 20 kinderen.

Middagprogramma

Het middagprogramma start om 13:30. Na de openingsdans nemen de kinderen afscheid van hun papa’s en mama’s en gaan we starten met sportactiviteiten. Om 17:00u sluiten we de dag af en mogen de kinderen weer worden opgehaald.

Kosten

1 dagdeel     – €27,=   (€27,00/dagdeel)
2 dagdelen   – €48,=   (€24,00/dagdeel)
6 dagdelen   – €135,= (€22,50/dagdeel) (bijvoorbeeld elke ochtend of middag of 3 hele dagen)
12 dagdelen – €250,= (€20,83/dagdeel) (Alle dagen, YESS!)

Voor het fruit en drinken zorgen wij!

Let op! Meld je na aanschaf van het product (hieronder) via de app aan voor de sportdagen / dagdelen die jullie willen komen. Je koopt namelijk bij het product een aantal credits die je in kan zetten op de verschillende dagdelen. Door jezelf op aanwezig te zetten bij een bepaald dagdeel weten wij dat we jullie mogen verwachten en zorg je ervoor dat jullie plekje geclaimd is. Er is elke dag slechts plek voor 20 apekoppies. VOL = VOL!

Ik wil meedoen!

Kies hieronder de datum waar je je voor wilt aanmelden. Kies je voor meerdere dagdelen vergeet je dan niet !

We gaan de hele zomer door!

YESS! Super fijn! Wij zullen de hele zomer lessen verzorgen én verschillende sportactiviteiten organiseren. Organiseren we ook een KAMP of SPORTDAG in jouw regio?

Bekijk de ZOMERPLANNING op de regio pagina’s