Tarieven
parallax background

Tarieven

Op deze pagina vind je een overzicht van de lidmaatschapsopties bij Monkey Moves. Als impactgedreven organisatie is het ons doel om een langdurige band met jou en je apekoppie op te bouwen. Dit zie je ook terug in onze tarieven. Hoe langer je bij ons blijft des te lager zijn de lidmaatschapstarieven!

Altijd een GRATIS proefles

Een gratis proefles boek je heel eenvoudig door in jouw monkey moves regio in het rooster de les te kiezen die in jullie schema past en dat te kiezen voor een proefles. Een lidmaatschap of periodekaart aanschaffen gaat op dezelfde manier, alleen kies je dan niet voor een proefles, maar kies je voor jouw gewenste lidmaatschapsvorm

Duidelijke en overzichtelijke tarieven

Kies je voor meer vrijheid of voor de meest duurzame groei in ontwikkeling van jouw apekoppie met het laagste tarief?

Waar je ook voor kiest:
Bij Monkey Moves heb je altijd 11 sporten voor de prijs van één!

Regio afhankelijke tarieven

Elke regio bepaald (o.a. afhankelijk van de zaalhuur kosten) zelf het precieze tarief van de lessen. Hieronder staan de richttarieven. Wil je het exacte bedrag weten kijk dan in de shop van jouw Monkey Moves regio.

Het standaard Monkey Moves seizoen bestaat uit vier periodes (van september tot juli). Deze lopen gelijk met de schoolkalenders in elke regio. In de zomer hebben we een 5e periode met buitenlessen. De gehele seizoensplanning kun je hier vinden! Bekijk hier de Algemene voorwaarden van de Monkey Moves lessen.

Kortingen voor mensen met een lager inkomen

Een aantal gemeenten bieden mogelijkheden om tegen gereduceerd tarief mee te doen aan onze lessen! Super fijn! Wil je hier meer over weten? Boek dat gewoon een gratis proefles en vraag ernaar bij de docent.

X