Tarieven
parallax background

Tarieven

Op deze pagina vind je een overzicht van de lidmaatschapsopties bij Monkey Moves. Als impactgedreven organisatie is het ons doel om een langdurige band met jou en je apekoppie op te bouwen. Dit zie je ook terug in onze tarieven. Hoe langer je bij ons blijft, des te lager zijn de lidmaatschapstarieven!

Altijd een GRATIS proefles

Een gratis proefles boek je heel eenvoudig door in jouw monkey moves regio in het rooster de les te kiezen die in jullie schema past. Daar kies je voor de optie "proefles".

Met Monkey Moves bied je jouw apekop een solide beweegbasis voor de rest van zijn leven, Je kiest voor de basis van 11 sporten voor de prijs van één en niet onbelangrijk Je geeft jezelf rust omdat je weet dat je het goede doet voor jouw apekoppie!

Regio afhankelijke tarieven

Elke regio bepaalt (o.a. afhankelijk van de zaalhuurkosten) zelf het tarief van de lessen. Hieronder staan de richttarieven. Wil je het exacte tarief weten kijk dan in de shop van jouw Monkey Moves regio.


Het standaard Monkey Moves seizoen bestaat uit vier periodes (van september tot juli). Deze lopen gelijk met de schoolkalenders in elke regio. In de zomer hebben we een 5e periode met buitenlessen. De gehele seizoensplanning kun je hier vinden! Bekijk hier de Algemene voorwaarden van de Monkey Moves lessen.

Inschrijfgeld

Net als bij veel clubs betaal je ook bij Monkey Moves eenmalig inschrijfgeld, maar daar krijg je dan ook wel wat voor terug :). Jouw apekoppie zal zijn eigen echte StartPakket thuis ontvangen. We sturen jouw apekoppie een spannend brievenbuspakketje met daarin niet alleen een origineel Monkey Moves Tenue, maar ook nog een paar andere verrassingen! Na aanmelding voor jullie eerste periode of jaarlidmaatschap ontvang je (zo snel mogelijk) een mail om de shirtmaat door te geven. De factuur voor het inschrijfgeld van   €35,=     €29,=   volgt later via de mail.
 

Kortingen voor mensen met een lager inkomen

Een aantal gemeenten bieden mogelijkheden om tegen gereduceerd tarief mee te doen aan onze lessen! Super fijn! Wil je hier meer over weten? Boek dat gewoon een gratis proefles en vraag ernaar bij de docent.