Ape-familie uitgebreid met 3 nieuwe start-ups!

Het Monkey Moves DNA breidt zich uit

Nadat in de zomer van 2017 de eerste drie franchisenemers zijn gestart in Amsterdam, Utrechtse Heuvelrug en Groningen is het begin 2018 de beurt aan drie nieuwe ambitieuze ondernemers om deze uitdaging aan te gaan.

Anne Hulshoff, Sebastiaan de Lange en Maarten Spoor hebben afgelopen week een intensief opleidingstraject doorlopen. De benodigde ondernemersvaardigheden zijn hierbij eigen gemaakt. Met het succesvol doorlopen van dit traject zijn zij er in geslaagd de aperots te beklimmen en mogen zij zich officieel onderdeel noemen van onze apefamilie.

 

Anne gaat vanuit het Sport Medisch Centrum Almere starten. “Ik ben super trots dat de eerste lessen starten op woensdag 23 januari in Almere”. Amersfoort beschikt vanaf nu met Sebastiaan ook over een nieuwe regio-eigenaar. “Na de voorjaarsvakantie zijn jullie van harte welkom om hier met mij te komen slingeren.” Na de zomer van 2018 start Maarten ook met apeleuke multisportlessen in Goes. “In de zomervakantie zullen de eerste zomerkampen al plaats vinden, komen jullie ook?”

Voor meer informatie houd onze social media en de site in de gaten. “Tot snel!”

Wil jij net als deze opperapen ook je eigen groepen starten? Check de volgende pagina: jouw eigen groepen starten <– klik op die link!

X