De allereerste online Monkey Moves Clubles

De allereerste Online Monkey Moves Clubles

De allereerste online Monkey Moves Clubles

Zondag 22-03-2020

Wat een roerige tijden he?! Hopelijk hebben jullie als gezin een ritme kunnen vinden in deze tijd. Wij hebben als Monkey Moves team de afgelopen weken keihard geschakeld om Monkey Moves thuis beschikbaar te maken. Juist in deze tijd waarin iedereen meer en meer aan huis gebonden is, is de behoefte groot voor beweging in huis. En niet zo maar bewegen, maar bewegen met een gefundeerde filosofie, zoals je van ons gewend bent.

Juist in deze tijd waarin iedereen meer en meer aan huis gebonden is, is de behoefte groot voor beweging in huis.

 

Monkey Moves Online Community

Dit resulteerde in een vervroegde lancering van onze online community:https://community.monkeymoves.com/. Een thuisprogramma met audioverhalen, challenges en beweeginspiratie filmpjes. We begonnen op woensdag 11 maart met 350 leden die deelnamen in de community, inmiddels zitten er meer dan 3500 mensen in de community. Iets waar we met zijn allen mega trots op zijn.

 

 

De allereerste Online Monkey Moves Clubles

Speciaal voor Monkey Moves Clubleden (die normaal gesproken wekelijks in een gymzaal of buiten Monkey Moven) zetten we elke zaterdagochtend om 9.30u een ECHTE Monkey Moves Clubles online. Dit is een les zoals de leden van ons gewend zijn, maar dan vanuit de woonkamer en samen met Apie 🐒! Zo zorgen we voor continuïteit! Op zaterdag 21 maart om 9.30u was het zover! De allereerste echte online clubles. Een atletiekles met Apie en meester Niek voor de dreumesen en peuters. Voor de kleuters en basisschoolkinderen werd een atletiekles met meester Sebastiaan en Apie uitgezonden. Spannend wat de reacties hierop waren.

De whatsapp groepen explodeerde van de enthousiaste reacties, foto’s en video’s. Zo hartverwarmend! In totaal waren er 546 families in heel Nederland aan t Monkey Moven.

546 families uit heel Nederland waren tegelijkertijd aan t Monkey Moven! Hoe cool is dat!

p.s. Take Care!

p.s.2. Zien we jou ook snel in onze community?