Jihaaaaa, Monkey Moves in Nijmegen en Breda!
Nieuws Breda en Nijmegen

Nieuws Breda en Nijmegen

Jihaaa, multisport in Bredaaa!

Hallo allemaal,

Dirk-Wouter-Smits

Mijn naam is Dirk-Wouter Smits. Met trots kan ik zeggen dat ik bij Monkey Moves mijn passie en mijn hart ga volgen. Namelijk als multisport-docent en franchise-nemer in Breda.

Wat er verder nog leuk is om van mij te weten? Nou, ik ben pedagoog en gespecialiseerd in het beweeggedrag van kinderen zonder én met beperkingen. Daarbij ben ik opgeleid als gedragswetenschapper  en fysiotherapeut. Maar ik ben vooral heel erg ape-trots dat ik álle kinderen en hun ouders (en eigenlijk iedereen) in de ‘parel van het zuiden’ vanaf nu enthousiast mag maken voor multisport vanuit Monkey Moves.

En voor alle Bredanaars: Als we gaan, dan gaan we met z’n allen ♫ …op weg naar een leven lang gezond bewegen!

Tot ziens in Breda 🙂

Dirk-Wouter

Apeleuke multisport in de oudste stad van Nederland

Klien PetersSuperleuk om aan de slag te gaan met het mooiste wat er is… kinderen en beweging! Als moeder van twee apekoppies weet ik wat het belang is van de motorische ontwikkeling van het jonge kind. Maar eigenlijk vooral weet ik dat het zo leuk is. Wij maken dan ook vaak parcoursjes door het huis en buiten vol spannende obstakels.

Naast moeder ben ik al bijna tien jaar hogeschool docent. Sinds 2016 ben ik trainer bij Mom in Balance en in september 2018 ben ik Dex & Catootjes GYM begonnen. De stap naar sociaal franchisee voor Monkey Moves was dan ook een kleine.

Ook in de oudste stad van Nederland… Al mot ik krupen, op blote voeten gaan… we gaan op weg naar een leven lang gezond bewegen! Ik heb mijn aperots gevonden in Nijmegen.

Klien

X