Monkey Moves Groningen nu ook erkend SBB leerbedrijf
MM Groningen SBB leerbedrijf

Monkey Moves Groningen & Amersfoort nu ook erkend SBB leerbedrijf

Groningen

Yiháááá, sinds afgelopen maandag 7 mei is Monkey Moves Groningen nu ook een erkend SBB leerbedrijf! Dat betekent dat MBO leerlingen van bijvoorbeeld de opleiding Sport en Bewegen nu ook stage kunnen komen lopen bij Monkey Moves in Groningen.
Want naast dat Monkey Moves een apeleuk programma is voor kinderen van 1,5 – 9 jaar, is het ook een apetoffe stageplek voor studenten die graag in de sport en met kinderen willen werken.
Ik, Maaike, heb dan ook ontzettend veel zin om ook stagiares helemaal enthousiast te maken over ons apeleuke programma! Zodat ook deze generatie besmet wordt met het Monkey Moves-virus.

 

Amersfoort

De franchise onderneming van Monkey Moves in Amersfoort is door de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend als leerbedrijf. Een belangrijk deel van mbo-opleidingen bestaat uit werken en leren in de praktijk, de zogenoemde beroepspraktijkvorming (bpv). Studenten doen dat bij een erkend leerbedrijf, waarbij ze begeleid worden door een praktijkopleider. Monkey Moves Amersfoort is erkend als leerbedrijf voor studenten van de volgende opleidingen:
– Coördinator sportinstructie, training en coaching (niveau 4)
– Sport- en bewegingsleider (niveau 3)
– Medewerker sport en recreatie (niveau 2)

X