Monkey Moves viert feest in DierenPark Amersfoort

Monkey Moves viert feest in DierenPark Amersfoort

Deze zomer (7 juli t/m 2 september) is DierenPark Amersfoort vol met… Feestvarkens! De hele zomervakantie viert het park zijn zeventigste verjaardag. Dit wordt groots gevierd met elke dag avontuurlijke kinderfeestjes. Ook de ouders kunnen het kind in zich naar boven halen en gewoon lekker meedoen met het Grootste Kinderfeestje van Nederland!

Jellow de gele beer is ook in de feeststemming en loopt vrolijk rond in het park. Geef hem een dikke high five en ga dan hup achter hem aan, op naar de Feesttent met swingende muziek. Blijf niet te lang luieren in de strandstoel, want er zijn elke dag wel vijf verschillende feestjes waar het hele gezin aan mee kan doen.

De feestvarkentjes kunnen kiezen uit een avonturenfeestje waarbij ze op zoek gaan naar de schat die verstopt ligt in het park, ze kunnen met de boswachter mee op stap om de geheimen van het woud te ontdekken, ze kunnen een kijkje nemen achter de schermen bij de olifanten en er is een heus waterspektakel tussen de dino’s.

Monkey Moves en Apie vieren dit feest mee met DierenPark Amersfoort! Het sportfeestje completeert de 5 feestjes en hierbij kun je elke dag een echte Monkey Moves-beleving ervaren. Zo ga je samen met de sportcoach naar een spannende klim- en klauterjungle zoals je van Monkey Moves gewend bent. Na het warming-up dansje ga je op de klanken van opzwepende muziek proberen om echte kokosnoten veilig naar de andere kant van de jungle te brengen. Je gaat ook proberen om in het pikkedonker je weg door de jungle te vinden en lukt het je om je net als de meeste jungledieren op 4 poten door de jungle te bewegen?

Kijk hier voor meer informatie over DierenPark Amersfoort en het Grootste Kinderfeestje.

 

X