Seminar Innovatie in Beweging bij de Beweegbox
Beweegbox seminar

Beweegbox seminar

Seminar Innovatie in Beweging bij de Beweegbox

Op donderdag 28 juni was de Seminar, Innovatie in Beweging bij de Beweegbox en Sportbedrijf Amstelveen in de Ben Goudsmithal in Amstelveen. Een uitverkochte seminar met meer dan 200 aanwezigen.

Tijdens het seminar zijn we op zoek gegaan naar een antwoord op de vraag
welke rol innovatie kan spelen om mensen een leven lang te laten bewegen. De opening van de eerste Beweegbox in Nederland, in Amstelveen, was de aanleiding van dit seminar.

De dag werd voorgezeten door Herre Zonderland, waarna er twee key-note sprekers waren. Tony Bosma (trendwatcher/futurist), die ons mee nam hoe de technologie onze toekomst beïnvloedt en beheerst. En daarna Gerard Kemkers (manager talentontwikkeling FC Groningen) over het belang van breed motorisch ontwikkelen. Zijn boodschap: laat kinderen zelf ontdekken, zet het kind centraal en geef ruimte. Na deze sprekers konden de aanwezigen kiezen voor verschillende parallelsessies, waaronder het Athletic Skills Model, de Beweegbox, gymles van de toekomst en dus ook de Multisport-visie van Monkey Moves.

 

Monkey Moves als activatiepartner van de Beweegbox

Als activatiepartner van de Beweegbox mochten wij een inspiratiesessie geven over bewegen van de toekomst. We namen de deelnemers mee in onze visie op bewegen (multisport aanpak), de breed motorische ontwikkeling van kinderen en de wens om plezier in bewegen weer terug te brengen bij de kinderen. Zoals je van ons gewend bent, kwamen alle deelnemers ook in beweging (alles om ons als Nederlanders als kampioen stilzitten van deze troon af te stoten), door te dansen op muziek.

X