Stadspas Amsterdam

Stadspas Amsterdam

Stadspas Amsterdam

Lees hier alles over het gebruik van de stadspas bij Monkey Moves in het seizoen 2019-2020.

Kan ik op Monkey Moves met mijn stadspas?

Jaaaa!! Zeker weten! Wij zijn blij dat wij kunnen zeggen dat je met je stadspas deel kunt nemen aan een heel seizoen Monkey Moves in Amsterdam! Zo ben je verzekerd van een jaar lang klimmen & klauteren in onze jungle. En kan jij, net als héél veel kinderen in Nederland, genieten van professionele begeleiding in de motorische en sociale ontwikkeling van jouw kind.

Hoe werkt het?

Jullie junglereis start met het boeken van een gratis proefles. Dit kan op elk moment in het jaar. Neem jullie stadspas mee naar de gratis proefles. De Monkey Moves docent scant met zijn/haar telefoon jullie stadspas. Na de les ontvang je een betaallink om een eigen bijdrage van €30,- te betalen. De rest van het lidmaatschapsgeld declareren wij bij de gemeente Amsterdam.

Wanneer je de betaling van de eigen bijdrage voltooid hebt, ontvang je jullie overtuigde aap lidmaatschap en kan je 1x per week gedurende een jaar lang sporten bij Monkey Moves.

Na een half jaar wordt je gevraagd om jouw stadspas nogmaals mee te nemen naar de les, zodat deze nog een keer gescand kan worden. Hiermee kunnen wij de tweede seizoenshelft declareren bij de gemeente.

 

Wat kost het?

Je betaalt een eigen bijdrage van €30,- en krijgt hiervoor een overtuigde aap lidmaatschap die 1 jaar geldig is!

 

Dus waar wacht je nog op? Neem die eerste stap en boek een gratis proefles in Amsterdam Noord of een gratis proefles in Amsterdam West, Zuid, Oost of Amstelveen.