[UPDATE] Monkey Moves Maatregelen

Monkey Moves Maatregelen

update: 15-03-2020

naar aanleiding van alle berichtgevingen rondom het coronavirus, nemen ook wij onze verantwoordelijkheid. Iedereen kan zijn/haar steentje bijdragen aan de minimalisering van verdere verspreiding, door zoveel mogelijk sociale contacten te vermijden. Dit vraagt flexibiliteit en aanpassingsvermogen van iedereen. Wij willen je dan ook met klem vragen de adviezen serieus te nemen en verstandige beslissingen te nemen.

 

Monkey Moves gaat door, bij jou thuis!

Alle fysieke Monkey Moves lessen in een gymzaal zijn per direct gecanceld tot nader order. Betekent dit dan dat je thuis op de bank moet gaan zitten? Nee, dat zeker niet! Monkey Moves gaat door, bij jou thuis! Mede omdat bewegen een groot effect op de mentale en het fysieke welzijn heeft, is het belangrijk om te blijven bewegen.

Wij hebben heel hard ons best gedaan om Monkey Moves ook thuis bereikbaar te maken. Want ook thuis kan je een apecoole jungle bouwen en met je gezin actief zijn! Wij willen je daar graag bij helpen. In onze online community hebben wij kant-en-klare lessen (met echte jungle verhalen) klaar staan. Daarnaast geven wij tips en organiseren we challenges om thuis lekker aan de slag te gaan!

Zo hopen wij, in deze roerige tijden, dat we met elkaar in beweging kunnen blijven en elkaar kunnen inspireren.

Zien we je snel in onze online omgeving?!

Zorg goed voor jezelf en je familie. We hebben elkaar nodig in deze tijd!

 

Met gezonde groet

Leendert, Kirsten & Bart