Trainingen en opleidingen

Praktijkgerichte trainingen, workshops en scholing bij u op de werkvloer. Onze trainingen zijn uniek doordat wij (wetenschappelijke) kennis direct koppelen aan praktische vaardigheden. En, heel belangrijk, ze hebben een duurzaam karakter. Dit houdt in dat al onze trainingen een periodieke opfrisser hebben om te garanderen dat het geleerde ook duurzaam wordt ingezet. De trainingen zijn flexibel en passend binnen jullie organisatie.

Keywords van onze trainingen: Train de Trainer, Coaching on the Job, Ruimte voor Eigen input, Altijd op Locatie


Duurzaamheid van het geleerde staat centraal

Ken je dat, een training of cursus ergens volgen, vol enthousiasme thuis komen en wilde plannen hebben om bepaalde zaken helemaal anders te gaan inrichten? Eenmaal aangekomen op je werk, wil je het geleerde gelijk gaan toepassen. Een mooi plan, je wordt alleen direct weer opgezogen door de taken van alle dag. Gelukkig lukt het wel om in de daaropvolgende week iets te veranderen. Maar een maand later is alles weer terug bij af. Heel herkenbaar toch? Onze trainingen kenmerken zich door een duurzaam karakter. Tijdens de trainingen kijken we heel praktisch hoe we de vaardigheden op de werkvloer kunnen inbedden. Wekelijks ontvang je online tips en tricks om toe te passen op jouw werkvloer. Periodiek is er een snel opfris-moment en evalueren hoe het geleerde nu toegepast wordt. Een ideale manier om bij te sturen waar nodig zodat het geleerde echt duurzaam wordt ingezet.

  • Wat mij opviel is dat Kirsten zich bijzonder goed kan verplaatsen in de leefwereld van jonge kinderen.  Ze haakt moeiteloos  in op wat de kinderen zelf aan ideeën meebrengen,  en maakt een goede inschatting wat kinderen op bewegingsgebied aankunnen.
    Marieke Reversma, teamleider
    KDV Nijntje, Ludens
  • Recent heb ik aan een training ‘lesgeven aan peuters en kleuters’ deelgenomen. Als afgestudeerd gymdocent was ik van te voren enigszins sceptisch over het resultaat van de workshop, maar wat was het leerzaam en ontzettend leuk.

Ons Trainingsaanbod

Bekijk ons trainingsaanbod hieronder en klik op de training om meer over de training te leren

Trainingsaanbod voor KDV's, BSO's en Gastouder(bureau)s

Hilarisch maar leerzame teambuilding

Monkey Moves biedt ook een hilarisch leerzame teambuilding activiteit. Klik op de titel om meer te leren!

Organisaties waar wij actief zijn

logo-Filimo-Kindcentrum
Partou
Kinder-Service-Hotels
KNM-Kind&Co
Kinderopvang-Polly
X