Social Franchisenemer

Word Monkey Moves Franchisenemer

 
 


Mag ik je wat vragen?

- Heb je passie voor sport?
- Wil je werken met kinderen?
- Ben jij die wereldverbeteraar die graag een maatschappelijke bijdrage levert?
- En wil je geld verdienen?

4x een ja? Dit wordt interessant!


What's in it for you?

- Een kant en klaar multisportconcept met doorlopende leerlijn (je hoeft het wiel niet uit te vinden)
- Een beproefde marketing en sales workflow
- Kant en klare branding
- De vrijheid van een eigen onderneming hebben
- Plezier in je werk hebben en impact maken op de maatschappij!


Eerst nog wat meer informatie over de procedure lezen? Dat kan. Hieronder staan 5 stappen hoe jij als opperaap met ons mee kan slingeren.

"Vanuit mijn passie en maatschappelijke betrokkenheid was ik erg gecharmeerd van het idee om goed-onderbouwde multisportlessen te kunnen organiseren voor jonge kinderen. Mede door de opleidingsweek voor franchisenemers bij Monkey Moves was er een belangrijke overstap van 'idee' naar de realiteit van een onderneming runnen, ofwel het hele kader achter het idee. Ik ben er van overtuigd dat de franchise formule een belangrijke structuur (inhoudelijk, administratief en sociaal) biedt voor mij en andere franchisenemers."
1

Geinteresseerd?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Mooi! Dit is maar het begin, lees snel meer over onze plannen.
2

Inlezen

We sturen je onze plannen en een gedetailleerd inzicht in wat we waarom doen.
3

Goed gesprek

Stel al je vragen aan ons en aan onze huidige franchisenemers.
4

Ervaar de magie

Kijk lessen, feestjes en evenementen mee en ervaar de magie van Monkey Moves!
5

Jouw eigen aperots!

GEFELICITEERD! Samen gaan we impact maken. Jij hebt je eigen aperots!

Stap 1 - Geïnteresseerd?

Wil je werken met kinderen in de sport, zin geven aan het leven door maatschappelijke impact te leveren én geld verdienen, dan is dit jouw toekomst! 

Ben jij een echte teamplayer, heb je aandacht voor je werk en voor anderen, ben je professioneel en heb je oog voor ieders talenten en creëer jij plezier in je werk en voor kinderen.

Ontdek of jij het echte Monkey Moves DNA Bezit. Leer meer over Monkey Moves

Ben jij na het lezen van deze info nog enthousiaster geworden? Dat snappen we! We plannen graag een business call met je in. Uitgangspunt van dit gesprek is een gevoel bij elkaar creëren en onze kernwaarden bespreken.


Core Values

Hét DNA van elke Monkey Mover. Bij het aannemen van elk teamlid kijken we of hij/zij een goede match is met ons DNA. Zo niet, dan zoeken we liever nog even verder. Van elke Franchisenemer verwachten wij hetzelfde.

Ben jij een echte teamplayer, heb je aandacht voor je werk en voor anderen, ben je professioneel en heb je oog voor ieders talenten en creëer jij plezier in je werk en voor kinderen.


Stap 2 - Lees je in in ons Monkey Moves Multisport Franchisemodel

Ben je na het lezen van de informatie en ons eerste telefoon gesprek nog enthousiaster geworden en geprikkeld om meer te weten? Check dan snel ons Monkey Moves Basis document. Hierin vertellen we meer over ons multisportconcept, ons social franchisemodel en ons verdienmodel.


Stap 3 - Vervolg gesprek

Zullen we weer even bellen?
Is dat Monkey Moves zaadje in je hoofd geplant? En heb je dat verliefde gevoel in je buik? Dat snappen wij, wij ook ;)! Heel fijn om even te bellen en te sparren over alle vragen die je hebt. Tevens het moment om met onze huidige franchisenemers te bellen. Fijn om met gelijkgestemden te sparren en hun beslissingstraject aan te horen.


Stap 4 - Ontdek de magie van onze apeleuke lessen

Mocht je dat nog niet gedaan hebben, kom de magie van onze lessen ervaren en een gesprek te voeren met één van de franchisenemers. Tof he?! Ook na deze stap moet je nog blijer worden van Monkey Moves.


Stap 5 - Start jouw aperots

De laatste stap is het ondertekenen van het franchisecontract en dan gaat jouw junglereis eindelijk echt van start!
Een fulltime opleidingsweek waar je je het Monkey Moves DNA eigen maakt. Tijdens de opleidingsweek leren wij jou alles over ondernemen. Denk hier aan: het samen definiëren van jouw businessmodel en jouw lokale klant. Afgewisseld met onze marketing, beroepsspecifieke kennis, financiën en boekhouding. Een intensieve en leerzame periode.
Hierna volgt een stageweek bij één van de huidige franchisenemers. Leer in de praktijk alles over het runnen van jouw eigen aperots!